-
-

Kurser

Læs mere om |
kurserne her: |

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lisbeth Krag Olsen , er uddannet billedhugger fra Det Fynske Kunstakademi hjemmehørende på Brandts Klædefabrik i Odense. I 8 år underviste jeg på Kofoed Skole i faget maleri og har dernæst haft min egen malerskole siden 2005.

 

Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder holdkurser, der kan afholdes som enten aften-, weekend-, dags- eller sommerkurser. Jeg giver vejledning med afsæt i kursistens egne billeder, herunder privat undervisning, samt modelleringskurser efter forespørgsel. Se link nederst på siden.

Hvis du kan sammensætte et hold på min. 8 kursister, arrangerer jeg gerne weekend- eller dagskurser. Jeg sammensætter et program ud fra jeres ønsker og idéer.

Har du har brug for råd og vejledning til dine egne malerier, skræddersyr jeg gerne et undervisningsforløb til dig. Minimum 2 timer.

 

 

Hvad lægger jeg som underviser vægt på?

  • At fokusere på faglige aspekter så som maleteknikker, farvelære, billedopbygning, komposition, samt arbejde med form, flader og pensleteknikker.
  • At hjælpe hver enkel person med at finde sine evner og udtryksmuligheder.
  • At skabe et fællesskab og et fælles sprog omkring egne og de andre kursisters malerier.
  • At skabe et fællesskab med afsæt i kunsten, hvor der er plads til diskussionerne og drømmene.

 

Hvor foregår det?

Kurserne forgår i mit hjem i Bogense. Dette giver mig mulighed for at gøre stemningen varmere og mere personlig. Jeg lægger meget vægt på, at skabelsesprocessen får de bedste betingelser. Vi arbejder i lyse lokaler med udsigt til havnen og havet. Stedet er en del af det spændende miljø på havnefronten. Lokalerne danner fine rammer for små eksklusive hold med plads til max.11 kursister.

På weekend- og lørdagskurserne vil der blive serveret morgenmad med kaffe, the og rundstykker samt hjemmelavet frokost i form af en varm ret. Her serveres vand, vin eller øl til. Weekendkursuserne afsluttes med ost og vin og lørdagskurserne med hjemmebagt kage.

Er du vegetar eller fødevareallergiker, så vær rar at meddele dette ca. en uge før kursusstart.

 

 

Hvad koster det?

Aftenkursus, ca. 39 timer: 1.450 kr. pr. kursist.
Weekend kursus:  900 kr. pr. kursist.
Dagskurser, 6 timer:  450 kr. pr. kursist.
Privat undervisning:  300 kr. pr. time

 

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Har du i ovenstående fundet et tilbud, som kunne friste dig eller gerne vil have en brochure tilsendt, så hører jeg gerne fra dig!

Postadresse: Lisbeth Krag, Østre Havnevej 14, 5400 Bogense

Mailadresse: lisbeth@lisbethkrag.dk

Mobilnummer: 40 33 59 48

 

Med håb om at vi ses!

Lisbeth Krag

 

se mere under Kunstkurser efterår 2011

 

-
-